Tokyo

Asger Røjle Christensen

Pris
kr. 202,00
Forventes afsendt
3-4 arbejdsdage

Vores kunder siger:Næste år skal Tokyo være olympisk værtsby for anden gang. År efter år tiltrækker storbyen flere og flere danske turister.
TOKYO – en smeltedigel af gammelt og nyt er journalisten og forfatteren Asger Røjle Christensens personlige bog om den storby, hvori han har boet i tolv år af sit liv. Han introducerer en fascinerende by for sine læsere. Den er relevant, og det er interessant læsning, uanset om man har planer om at besøge byen, eller om man blot har fattet interesse for den via tv-skærmen.
Bogen er velfortalt og beretter underholdende om forskellige Tokyo-bydeles historie og kulturhistorie, alle krydret med forfatterens egne oplevelser og iagttagelser. Ifølge forfatteren er Tokyo et fabelagtigt sted at bo og arbejde – og besøge. Her er tryghed i hverdagen, og her er ordentlighed mellem mennesker. Her foregår storbyens kaos på en ikke-kaotisk måde.
Tokyo er som helhed bestemt ingen smuk by, men den rummer mange smukke ting. Det fascinerende ved det Tokyo, der præsenteres i Turbines nye bog om storbyen, er netop byens mange skamløse sammenstød mellem smukt og grimt, mellem æstetisk og effektivt – og mellem gammelt og nyt.

Kommentar

en smeltedigel af gammelt og nyt

Medie Bøger     Hæftet bog   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 25/09-2019
ISBN13 9788740655537
Forlag Turbine
Genre Rejseførere
Antal sider 300
Mål 232 × 153 × 20 mm
Vægt 477 gram
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk