Glutenfri jul

Theresa Vangsøe

Price
kr. 161.60
ekskl. moms
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:Særligt i højtiderne kan det være svært at være den, der ikke kan tåle gluten. Det søde bagværk er en af de største juletraditioner, ikke bare at spise, men også at bage sammen i familien.
Nu er der hjælp fra kogebogsforfatter Theresa Vangsøe til dem, der gerne vil både spise og bage med familien, men ikke kan være med på almindelig glutenholdig vis. 
Glutenfri jul er opskrifter på al det traditionelle bagværk, som kendetegner den søde juletid.
Theresa Vangsøe har udviklet glutenfrie versioner af de klassiske opskrifter. Målet har således ikke været nye og eksotiske tilføjelser til julesortimentet – det dur ikke, hvis julegodterne pludselig smager af boghvede eller ris, men de skal smage, som de plejer, og Glutenfri jul er netop klassikere i glutenfri version.
Processerne er enkle, og alle ingredienserne er stort set lige så nemme at få fingre i som en almindelig pose hvedemel.
Glutenfri jul er Theresa Vangøes anden bagebog, og ligesom i den første, Ægte glutenfrit, er der netop tale om 100 % glutenfri opskrifter. Når man køber færdige produkter med stemplet “glutenfri”, er det faktisk tilladt, at de indeholder små mængder af hvedestivelse. Ligeledes når man bager selv, kan man få råvarer i hænderne, som er stemplet “glutenfri”, men som altså strengt taget ikke er det. Og er man glutenallergiker, er det selvfølgelig bedst at spise ægte glutenfrit – og det er, allergi eller ej, en større fornøjelse at vide, at man med god samvittighed kan sige ’ægte glutenfri’, samtidig med ’glædelig jul’.

Comment

Bagværk til højtiden helt uden gluten

Media Bøger     Hardcover Book   (Bog med hård ryg og stift omslag)
Edition 1st edition, 1st printing
Released 12/9-2019
ISBN13 9788740656657
Publisher Turbine
Genre Kogebøger
Pages 118
Dimensions 258 × 198 × 18 mm
Weight 607 g
Language Danish  
Original language Danish