Holms gadekøkken

Claus Holm

Pris
kr. 179,00
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:Street food er blevet en kulinarisk genre helt for sig selv. Hurtige og lækre retter på farten og mad med smagsindtryk fra den store verden.
Også i Claus Holms variant, hvor den kendte kok fra sydfyn tager hele verden med ind i sit køkken, men hvor grundsmagen er dansk, og de bærende råvarer er danske klassikere som gulerødder, kål, kartofler og løg. I en skøn sammenblanding er der smag af Thailand, krydrede dufte fra Kairo, engelske traditioner, italienske delikatesser og naturligvis som centrum for det hele – dansk madhygge, når det er bedst. Bogen indeholder vejledninger, så du nemt kan skalere street food-retterne op til et klassisk hovedmåltid med tilbehør.
I Holms gadekøkken får du street food-varianter af boller i karry, farseret porre, millionbøf, frikadeller, farsbrød, æblekage og mange andre. Alle tilberedt på en måde, så du får en oplevelse af det klassiske danske køkken med en dør åben for smagsindtryk fra den store verden. Med andre ord, Holms gadekøkken er street food på dansk.

Kommentar

streetfood på dansk

Medie Bøger     Hardcover bog   (Bog med hård ryg og stift omslag)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 18/10-2019
ISBN13 9788740658569
Forlag Turbine
Genre Kogebøger
Antal sider 144
Mål 258 × 196 × 20 mm
Vægt 670 gram
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk

Vis flere

Mere med Claus Holm

Hvis du kan lide Claus Holm, så måske...

Vis flere

Flere tilbud: Mad og Drikke

Vis flere

Flere tilbud: Populære kogebøger

Vis flere

Flere tilbud: NYE BOGUDGIVELSER