Dansk grammatik

Zola Robert

Pris
kr. 332,00
Forventes afsendt
7-10 arbejdsdage

Vores kunder siger:Forlaget skriver

Der anvendes en mængde grammatiker i det danske uddannelsessystem, men først med denne bog foreligger en grammatik, der både favner morfologi, ordklasser, syntaks og semantik.

Dansk grammatik er beregnet til studerende på videregående uddannelser, men henvender sig også til alle andre, der vil erhverve sig en grundlæggende, men samtidig omfattende viden om det danske sprogs opbygning. Bogen, der afspejler den moderne internationale lingvistik, er ikke blot beskrivende, men forsøger at forklare de mekanismer, der gemmer sig bag de regler, vi som sprogbrugere forsøger at overholde.

Dansk grammatik kan benyttes til hele, selvstændige studier, men et udførligt indeks gør det ligeledes muligt at anvende bogen som opslagsbog.

Bogen udkom første gang i 2005 og har siden etableret sig som et standardværk på de højere læreanstalter. Med denne fjerdeudgave (2019) foreligger Dansk grammatik i en ny, gennemarbejdet udgave, som tager hensyn til nyere terminologi, ligesom der er tilkommet nye afsnit, blandt andet om periodediagrammet og interjektionaler.

Medie Bøger     Hæftet bog   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgave 4. udgave
Udgivet Danmark, 28/01-2019
ISBN13 9788740832082
Forlag Syddansk Universitetsforlag
Antal sider 344
Estimeret vægt 333 gram
Sprog Dansk
Originalsprog Dansk