Klubben fra VSTGN - Danmarks stolthed

Marcus Linkhorst

Price
$ 18.99
ekskl. moms
Expected to ship
22-29 workdays

Our customers say:"Jeg er så utrolig imponeret over det kæmpe stykke arbejde du har lavet. Ydermere gør det mig bare stolt over alle de ting Brøndby var/er.

Den kronologiske gennemgang du har lavet- alle de store øjeblikke gennem tiderne- alle de vigtigste personligheder – Fankulturen – Masterclass – Wall of honour- de smukke tifoer. Du rammer essensen af det som Brøndby er som klub.

Jeg kan kun give dig de varmeste anbefalinger herfra, og du gjorde min dag et hak bedre." - Sådan lyder anmeldelsen fra assistenttræner, Martin Retov

Den 3. december 1964 begyndte et fodboldeventyr. Brøndby er i dag en af Danmarks og Nordens største fodboldklubber. Men det er også en klub, der har været præget af store op- og nedture. I denne bog kan du bl.a. læse mere om de største kampe, om Brøndbys ikoniske spillere og om den suc-cesfulde ungdomsafdeling.

Med udtalelser fra Troels Bech, Jan Bech Andersen og Kim Vilfort bliver det lige lidt mere interessant at læse om Brøndby Masterclass og ikke mindst klubbens se-neste optur under Alexander Zorniger.

Media Bøger     Paperback Book   (Bog med blødt omslag og limet ryg)
Edition 1st edition
Released 20/4-2019
ISBN13 9788740971538
Publisher Saxo Publish
Genre Fagbøger
Pages 136
Dimensions 216 × 136 × 9 mm
Weight 191 g
Language Danish