Vi gør opmærksom på, at der i øjeblikket kan opstå mærkbare forsinkelser under transport og ekspedition som følge af COVID-19. Tak for din forståelse.

Den neuroaffektive billedbog 2

Marianne Bentzen; Susan Hart

Pris
kr. 261,00
Forventes afsendt
5-7 arbejdsdage

Vores kunder siger:Den neuroaffektive billedbog 2 giver i tekst og tegninger et overblik over den udvikling af identitet, samarbejdsfærdigheder og gruppetilhør, der finder sted i barndommen og ungdommen. Langt størstedelen af de input, hjernen får, er ubevidste og ordløse, og med illustrationerne håber forfatterne at vække læserens usproglige genkendelse af begreber som fx socialisering og personlighed.

Vi følger barnets udvikling fra de første erfaringer med jævnaldrende i toårsalderen og til ungdommens etablering af gruppeidentitet – og ser på, hvordan tyve års utallige samspil er med til at udvikle den voksnes personlighed og socialisering.

Den neuroaffektive billedbog 2 er en selvstændig fortsættelse af Den neuroaffektive billedbog, der især handlede om de første leveår og om de samspil med omsorgspersonerne, der skal til, for at hjernen og personligheden kan modnes og fungere godt i voksenlivet. Begge bøger henvender sig til blandt andre behandlere, psykologer, psykoterapeuter og pædagoger.

 

Kommentar

Socialisering og personlighed

Medie Bøger     Indbundet Bog   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 2. oplag
Udgivet 3/11-2017
ISBN13 9788741267180
Forlag Gyldendal
Genre Psykologi, Psykisk Sundhed
Antal sider 96
Mål 278 × 204 × 14 mm
Vægt 510 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk
Cover Artist Louise Perlmutter
Cover Illustrator Kim Hagen Jensen
Illustrator Kim Hagen Jensen
Artist Louise Perlmutter