Carrigan & Miller #1: Mørk hævn

Stav Sherez

Pris
kr. 331,00
Forventes afsendt
5-7 arbejdsdage

Vores kunder siger:Visse mennesker vil gå langt for at holde på en hemmelighed ...

London bader i sensommerens sidste hedebølge allerede fra morgenstunden, den dag politikommissær Jack Carrigan bliver kaldt ud til en lejlighed i King’s Court: En afrikansk studerende er fundet groft mishandlet og dræbt.

Jack Carrigan får assistance til efterforskningen af politiassistent Geneva Miller, der er ved at komme sig efter sin skilsmisse ved hjælp af arbejdet og lidt for meget alkohol. Efterforskningen af mordet på den unge kvinde fører de to ud i Londons underverden af illegale immigranter, traumatiserede børnesoldater og vrede afrikanske mænd. Mange interesser er i spil, også internationalt, og efterforskningsarbejdet bliver fulgt nøje fra højeste sted. Samtidig ripper sagen op i Jack Carrigans personlige mellemværende med Afrika, der har kastet mørke skygger over hans liv, siden han som ung rejste til Uganda sammen med to studiekammerater.

Mørk hævn er første bog i serien om politikommissær Jack Carrigan og politiassistent Geneva Miller. Det er en stærk fortælling om sår, der er for dybe til at kunne hele, og tilgivelsens svære vilkår, når ingen vil kendes ved ansvaret.
Pressen skriver:
"Spændende ny serie, som kan anbefales til de mange krimilæsere." - Dansk Bibliotekcenter
"Spændingen stiger frem til en overraskende forløsning. Læserne vil ønske at se mere til den troværdigt fejlbare helt." - Publishers Weekly
"Fortjener at blive set som Sherez' gennembrudsroman." - Mail on Sunday
"Samspillet mellem personernes frygt, skyld og længsel efter retfærdighed giver bogen dybde såvel som skarphed. Mørk hævn siges at være den første bog i en serie, det er glædelige nyheder." - Times Literary Supplement
"Fængende og velskrevet thriller...i høj grad original...i høj grad anbefalelsesværdig." - Literary review
"Intelligent og imponerende at læse... Gå ikke glip af den." - Itsacrime.uk.wordpress.com
Stav Sherez (f. 1970) er britisk forfatter og tidligere musikjournalist. Mørk hævn blev nomineret til The Theakston Old Peculier Award som årets kriminalroman, og det er hans første bog, der er oversat til dansk.

Medie Bøger     Hæftet bog   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 05/11-2019
ISBN13 9788742601594
Forlag Jentas A/S
Genre Krimi og Spænding
Mål 220 × 140 × 23 mm
Vægt 420 gram
Sprog Dansk  
Originalsprog Engelsk
Cover Artist Jentas
Cover Illustrator Jentas