Vi gør opmærksom på, at der i øjeblikket kan opstå mærkbare forsinkelser under transport og ekspedition som følge af COVID-19. Tak for din forståelse.

Uden varsel

Lee Child

Pris
kr. 386,00
Forventes afsendt
7-10 arbejdsdage

Vores kunder siger:24. bog i serien om actionhelten Jack Reacher.

I en navnløs storby kæmper to skånselsløse gangster­bander om magten, en albansk og en ukrainsk. De havde bare ikke forventet at se Jack Reacher dukke op i området. Reacher er vant til at observere. Han befinder sig i en Greyhoundbus, hvor han ser en gammel mand sidde og sove med en kuvert fuld af penge stikkende op af lommen. Det har en anden passager også bemærket ... og har tydeligvis tænkt sig at blive rig i en fart. Da røveren går i aktion, griber Reacher ind. Den gamle mand er taknemlig, men afviser alligevel Reachers tilbud om at følge ham hjem. Han er skrøbelig, bange og tydeligvis i meget store vanskeligheder.
Hvilken klemme kan banderne dog have på den gamle mand? Vil Reacher bare holde afstand og lade tingene udvikle sig til det værre? Eller vil han kunne vende situationen til alles fordel?” Universet består af tilfældigheder,” sagde Reacher. ” En sjælden gang udvikler tingene sig uden varsel bare helt rigtigt.” Sandsynligheden for det er større med Reacher i nærheden. Det er i hvert fald helt sikkert.
Child er på toppen i denne neglebider.Publishers Weekly
Som figur er Reacher uimodståelig i en grad, hvor han henter sig fans alle mulige steder.Booklist
Lee Child er en af verdens førende thrillerforfattere. Han er født i Coventry, vokset op i Birmingham og bor nu i New York. Det hævdes, at der hvert niende sekund bliver solgt en af hans romaner om Jack Reacher et sted i verden. Hans bøger ligger jævnligt på toppen af alverdens bestsellerlister og er solgt i over hundrede millioner eksemplarer. Der er foreløbig blevet produceret to store Hollywood-film om Jack Reacher. Han har modtaget mange hædersbevisninger, senest som Author of the Year ved British Book Awards 2019. Ligeledes i 2019 udnævnte dronning Elizabeth II ham til Commander of the British Empire.

Medie Bøger     Hæftet bog   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 15/4-2020
ISBN13 9788742602997
Forlag Jentas A/S
Genre Skønlitteratur     Krimi og Spænding
Antal sider 400
Mål 220 × 141 × 28 mm
Vægt 440 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Engelsk

Vis flere

Mere med Lee Child

Hvis du kan lide Lee Child, så måske...

Vis flere

Flere tilbud: NYE BOGUDGIVELSER