Paradis først

Kristina Stoltz

Price
$ 18.99
ekskl. moms
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:En roman om kærlighed og erindring. Om at finde vej gennem steder, tider og skæbner – for måske at finde sig selv.
I romanen vender hovedpersonen Kristina tilbage til USA for at gense sin ungdomskæreste, som hun ikke har set i tyve år. Besøget, der ikke varer mere end en lille uge, bringer et hav af minder op om det forhold hun havde til Marlon i 1990’erne, de år de tilbragte sammen i København og i Californien, de begivenheder der fandt sted imellem dem, men også i verden på det tidspunkt. 
I ’ Paradis først’ undersøger Kristina Stoltz, hvordan erindring fungerer. Er det vi husker sandt i forhold til, hvad der virkelig skete, eller forrykker minderne sig hele tiden, så de kommer til at spejle den nutid, vi befinder os i? Og hvordan ændrer kærligheden sig i takt med erindringen – den der var engang, og den der er nu?
Kristina Stoltz (f. 1975) går sine egne veje i sit forfatterskab, som rummer poesi, eksperimenterende prosa, og i de senere år også romaner med et selvbiografisk afsæt, som fx romanen ’ Som om’ fra 2016, der handler om kærlighed, skilsmisse, kernefamilie og opsplitning.

Media Bøger     Sewn Spine Book   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Edition 1st edition, 1st printing
Released 17/9-2020
ISBN13 9788743400516
Publisher Gutkind
Genre Skønlitteratur
Pages 170
Dimensions 206 × 127 × 13 mm
Weight 209 g
Language Danish  
Original language Danish

See more

Mere med Kristina Stoltz

Hvis du kan lide Kristina Stoltz, så måske...

See more

En del af: Nye og kommende bøger

See more

En del af: NYE BOGUDGIVELSER

See more

En del af: Populære skønlitterære romaner

See more

En del af: Bedst sælgende danske bøger