Power i projekter og portefølje

John Ryding Olsson, Niels Ahrengot & Mette Lindegaard Attrup

Vejledende salgspris
kr. 695,00
Din pris
kr. 605,00
Du sparer
13%
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:4. udgave af Power i projekter og portefølje holder fortsat fast i den klassiske projektledelse og bogens opbygning, men kombinerer dette med de nye tendenser inden for følgende områder:

  • Stigende kompleksitet i projekter: Her beskrives vilkårene for projektledelse i det sikre, det uvisse, det divergente og det kaotiske domæne.
  • Skab effekt så hurtigt som muligt: Principperne i Minimum Viable Product introduceres. De gør det muligt for projektteamet hurtigt at validere løsninger og lære af kundernes feedback.
  • Lederskab: Bogen sætter nyt fokus på projektlederen som leder, gennem Half Double-principperne, hvor projektejer er meget aktiv og tæt på projektet. Der introduceres også til 3. generations-teambuilding hvor gruppens kultur er i centrum.
  • Projektmodenhed, programmer og agil porteføljeledelse: En dynamisk omverden øger kravene til organisationens projektmodenhed og en agil ledelse af projektporteføljen og programmer. Bogen introducerer principperne fra Managing Succesful Programmes og agil porteføljeledelse, hvor organisationens strategi nedbrydes i strategiske indsatsområder. Agil projektledelse belyses med udgangspunkt i principperne: Effekt, flow og lederskab.

Medie Bøger     Hardcover bog   (Bog med hård ryg og stift omslag)
Udgave 4. udgave, 2. oplag
Udgivet Danmark, 25/03-2019
ISBN13 9788757443967
Forlag Djøf Forlag
Genre Erhverv, Div.
Mål 237 × 165 × 34 mm
Vægt 911 gram
Sprog Dansk
Originalsprog Dansk