Amazonas

Steffen Nohr

Pris
kr. 338,00
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:Amazonas - året 1939Over regnskovens tætte kroner er et lille fly ved at styrte. Motoren står i flammer, og piloten kæmper for sit liv. I flyet sidder en passager, en mand; med en uvurderlig pakke. Flyet brager gennem trækronerne og forsvinder ned i Amazonas.
En uge senere modtager den fordrukne John Hyde besøg i sin fængselscelle i Puerto Maldonado. En lille by ved kanten til junglen.
Tre udsendinge fra det franske konsulat har brug for hans hjælp: En fransk missionær er meldt savnet i regnskoven og skal hentes ud. For enhver pris!Med udsigt til løsladelse og benådning fra sin fængselsstraf indvilliger John i at lede den livsfarlige redningsaktion.
Sammen med franskmændene begiver han sig mod ét af de mest frygtede og ukendte steder i den peruvianske regnskov. John Hyde er blandt de bedste stifindere og overlevelseseksperter, og han kender junglen, men hans egne indre dæmoner plager ham og gør rejsen ekstra udfordrende.
Og så er der de tre udsendinge som synes at have en skjult agenda …
Snart begynder prøvelserne, og Amazonas kryber ind under huden på gruppen. Alle vegne lurer skovens farer, og snart begynder John at stille spørgsmål ved selve ekspeditionen …
Hvad er det egentlig, de leder efter?Og hvorfor er missionæren så vigtig en brik i redningsmissionen?

Medie Bøger     Hardcover bog   (Bog med hård ryg og stift omslag)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 31/05-2019
ISBN13 9788758834610
Forlag Tellerup A/S
Genre Krimi og Spænding
Mål 238 × 162 × 32 mm
Vægt 527 gram
Sprog Dansk
Originalsprog Dansk
Cover Artist Danielle Finster
Cover Illustrator Danielle Finster