Vi gør opmærksom på, at der i øjeblikket kan opstå mærkbare forsinkelser under transport og ekspedition som følge af COVID-19. Tak for din forståelse.

Kliniske lærebøger: Klinisk onkologi

Lena Specht; Jørn Herrstedt; Morten Høyer; Per Pfeiffer; Hans Henrik Storm; Mikael Rørth

Pris
kr. 414,00
Forventes afsendt
5-7 arbejdsdage

Vores kunder siger:Klinisk onkologi er en lærebog om kræftsygdomme og deres behandling – et område, der udvikler sig med rivende hast på basis af såvel molekylærbiologisk og klinisk forskning som teknologiske fremskridt. Behandlingen af patienter med kræftsygdomme bliver således hele tiden mere effektiv, men også mere kompleks. Bogen søger at dække behovet for en samlet og opdateret præsentation af den nyeste viden inden for området.

Klinisk onkologi er inddelt i tre dele:

En almen beskrivelse af tumorbiologi, epidemiologi, diagnostik, forebyggelse screening og stadieinddeling En indføring i de forskellige behandlingsformer med fokus på kirurgi, strålebehandling og medicinsk behandling samt behandlingen af akutte onkologiske tilstande og understøttende behandling En gennemgang af de enkelte kræftsygdomme i relation til specifikke organer og regioner.

Målgruppen er primært medicinstuderende og yngre læger under uddannelse i klinisk onkologi, men også andre læger på hospitalsafdelinger og praktiserende læger kan have stor glæde af bogen til opslag i forbindelse med deres daglige kontakt med mange forskellige kræftpatienter.

Medie Bøger     Indbundet Bog   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgave 2. udgave, 1. oplag
Udgivet Danmark, 25/2-2020
ISBN13 9788762819573
Forlag Gyldendal
Genre Fagbøger     Medicin, Sundhed og Sygdom
Antal sider 486
Mål 248 × 180 × 28 mm
Vægt 1.075 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk