Rosinantes Klassikerserie: Greven af Monte Cristo, klassiker

Alexandre Dumas

Pris
kr. 184,00
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:Dumas’ klassiker fra 1844 er en højlidenskabelig pageturner om forræderi, kærlighed, retfærdighed og ikke mindst hævn.

Den unge kaptajn Edmond Dante stikkes som Napoleonagent af to rivaler og havner i celle nr. 34 på fængselsøen If. Derfra tager dramaet fart, og vi følger Dante, til han mange år senere har opklaret komplottet mod sig og taget en raffineret hævn. Handlingen udspiller sig i tiden efter den franske revolution og Napoleons kejserdømme i årene 1814-38., hvor Napoleons stjerne er dalende. Denne historiske baggrund er et helt fundamentalt element i handlingen.

Med Greven af Monte Cristo skabte Alexandre Dumas den moderne myte om den ædle hævner, der genopretter ro og orden. Fortællingen blev oprindelig bragt som en avisføljeton i 18 dele. Udgaven, der nu udkommer i Rosinantes klassikerserie, er suverænt oversat af Poul Einer Hansen.

Pressen skriver:

"Et episk sus for læsere i alle aldre ... i en herlig gendigtning. Et bjergtagende epos om kærlighed, død, straf og hævn, og en rystende beskrivelse af, hvordan en ung og i alle henseender uskyldig mand bliver offer for jalousi, misundelse og politisk rænkespil." - Jens Andersen, Weekendavisen

Medie Bøger     Hæftet bog   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgave 4. udgave, 3. oplag
Udgivet 31/03-2014
Oprindeligt udgivet 2009
ISBN13 9788763812177
Forlag Rosinante
Genre Skønlitteratur
Antal sider 840
Mål 240 × 154 × 55 mm
Vægt 939 gram
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk
Cover Artist Camilla Jørgensen
Foreword Author Hans Hertel
Artist Christensen Grafisk