Pigen fra Napoli

Lucinda Riley

Pris
kr. 110,00
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:


Findes også som:


Dramatisk og gribende kærlighedsroman fra den irske bestsellerforfatter Lucinda Riley om pigen Rosanna Menicis rejse fra Napolis fattige gader til verdens største operascener.

Rosanna Menici er kun en pige, da hun møder operasangeren Roberto Rossini, manden der kommer til at ændre hendes liv. I årene, der følger, bliver deres skæbner forbundet af deres store sangtalent og af den store og altopslugende kærlighed, der opstår mellem dem. En kærlighed der kommer til at få følger for alle, de holder af.

Rosannas stemme fører hende fra en fattig opvækst i Napolis smalle gader til verdens største operahuse. Og med det skønne Italien som baggrund udspiller der sig i Pigen fra Napoli en uforglemmelig kærlighedshistorie om besættelse og svig - og om den hårde vej til at finde sig selv og sin egen lykke.

Pressen skriver: »Fremragende kærlighedsroman hvor forelskelse, jalousi og splittelsen mellem karrieren og moderskabet er beskrevet, så følelserne gnistrer fra papiret. Lucinda Riley mestrer de gode kærlighedshistorier og de rørende skæbnefortællinger til fulde og formår at holde balancen uden at tippe over i det banale. Pigen fra Napoli er lige så spændende og overbevisende som Pigen på klippen af samme forfatter og begge har givet glæde og klumper i halsen, mens jeg læste dem. « - Litteratursiden.dk

Medie Bøger     Paperback Bog   (Bog med blødt omslag og limet ryg)
Udgave 2. udgave, 4. oplag
Udgivet 26/05-2016
ISBN13 9788763846516
Forlag Cicero
Genre Skønlitteratur
Antal sider 464
Mål 223 × 152 × 34 mm
Vægt 557 gram
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk
Cover Artist Anne Kragelund