Vi gør opmærksom på, at der i øjeblikket kan opstå mærkbare forsinkelser under transport og ekspedition som følge af COVID-19. Tak for din forståelse.

Forestillingen om et ukompliceret liv med en mand

Helle Helle

Pris
kr. 125,00
Forventes afsendt
5-7 arbejdsdage

Vores kunder siger:


Findes også som:


Susanne bor sammen med Kim, der vil være forfatter og derfor sidder hjemme og arbejder. En veninde går fra sin kæreste i højgravid tilstand og beder om hjælp, og de to unge lader hende flytte ind i den lille lejlighed - det får alt vendt på hovedet.

Pressen skriver:

»Helle Helle har skrevet en fremragende roman, der med de mest diskrete midler aflaster det mest banale i et dagligt samliv.« - Jon Helt Haarder, Jyllands-Posten.

»...et lille mesterværk af en roman om tre menneskers tætte samliv.« – Pernille Dahl Nielsen, JydskeVestkysten

»en dybt, dybt fascinerende skildring af det almindelige liv, der aldrig er spor almindeligt, og af en kvinde, der ikke kan finde sig til rette i det. [...] en eksistentiel historie om ikke at sætte pris på livet, om den lille, men opslidende frustration og om visse menneskers evne til bare at være til, være tilstedeværende.« - Rikke Rottensten, Kristeligt Dagblad

»Helle Helle chokstarter sin nye roman med en sådan brutalitet, at al den efterfølgende flashbackflashende rene og beskidte realitet gør dobbelt ondt (og godt)« – Lars Bukdahl, Weekendavisen

Medie Bøger     Indbundet Bog   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgave 6. udgave, 1. oplag
Udgivet 28/9-2017
Oprindeligt udgivet 2002
ISBN13 9788763851374
Forlag Samleren
Genre Skønlitteratur
Antal sider 224
Mål 198 × 138 × 24 mm
Vægt 388 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk
Cover Artist Neel Dich Abrahamsen; Alette Bertelsen