De syv søstre: De syv søstre

Lucinda Riley

Pris
kr. 110,00
Forventes afsendt
3-4 arbejdsdage

Vores kunder siger:


Findes også som:


Den internationale bestsellerforfatter Lucinda Riley udfolder sit fortælletalent som aldrig før i dette medrivende første bind i en ny stor serie baseret på legenden om stjernebilledet De syv søstre.

Schweiz 2007. Maia D’ Apliese og hendes fem søstre er blevet kaldt hjem til deres barndomshjem Atlantis – en stor, smuk villa ved Genèvesøen – da deres elskede far, den sky mangemillionær, som de kalder Pa Salt, er død. De er alle blevet adopterede som små, og nu har Pa Salt efterladt dem hver især en ledetråd, der kan føre dem tilbage til deres sande ophav. Maias ledetråd fører hende til den anden side af Jorden, til en forfalden herskabsvilla i Rio de Janeiro i Brasilien.

Rio 1927. Midt i byens storhedstid har Izabela Bonifacios far store forhåbninger om at gifte sin datter ind i aristokratiet. Samtidig arbejder arkitekten Heitor da Silva Costa på det, der skal blive den berømte Kristusstatue, og planlægger en rejse til Paris for at finde den rette skulptør til opgaven. Den lidenskabelige Izabela længes efter at se verden og overtaler sin far til at lade hende tage med Silva Costa til Paris, inden hun skal giftes. Dér, i Paul Landowskis studie og i Montparnasses livlige caféer, møder hun den ambitiøse, unge skulptør Laurent Brouilly og indser, at hendes liv aldrig vil blive det samme igen.

Medie Bøger     Paperback Bog   (Bog med blødt omslag og limet ryg)
Udgave 3. udgave, 1. oplag
Udgivet 11/06-2019
Oprindeligt udgivet 2016
ISBN13 9788763863285
Forlag Cicero
Genre Paperback Skønlitteratur
Antal sider 528
Mål 222 × 144 × 38 mm
Vægt 601 gram
Sprog Dansk
Originalsprog Engelsk
Cover Artist Lonnie Hamborg - Imperiet