Et hav af minder

Fiona Valpy

Pris
kr. 143,20
ekskl. moms
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:Den ægte kærlighed glemmer man aldrig

Edinburgh, i dag. Da Kendra besøger sin mormor, Ella, for første gang i lang tid, har den aldrende Ella kun ét sidste ønske: at Kendra nedfælder hendes historie, før den forsvinder i glemslens tåger for altid …

Frankrig, 1938. Da 17-årige Ella sendes af sted på sommerferie til den idylliske ø Île de Ré, ændres hendes liv for altid. Med den karismatiske Christophe udforsker hun øens vidunderlige sandstrande og krystalklare vand – og oplever også sin første kærlighed.

Men da krigen bryder ud, tvinges hun tilbage til Skotland for at deltage i krigsindsatsen. Årene går, og kærligheden bliver til minder. Vil hun nogensinde vende tilbage til sin ungdoms magiske ø og se Christophe igen? Og er det nu også det, hun inderst inde ønsker?

Et hav af minder er en bevægende fortælling om erindringens styrke og den store kærlighed, kampen mellem fornuft og følelser og modet til at gribe livets muligheder.

Pressen skriver: 

»Medrivende underholdning, store følelser, kæmpe sceneskift og masser af drama fra side ét« **** – Femina

»En tårevædet fortælling om den første store kærlighed og om at turde gribe de muligheder, som livet forærer os.« – Alt for Damerne

**** – Søndag

Medie Bøger     Indbundet Bog   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 28/5-2020
ISBN13 9788763864824
Forlag Gyldendal
Genre Skønlitteratur
Antal sider 368
Mål 226 × 150 × 31 mm
Vægt 504 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Engelsk
Cover Artist Lonnie Hamborg - Imperiet
Artist Christensen Grafisk