Jagten på nazisternes guld 1.

Anne Sofie Hammer; Lise Bidstrup

Pris
kr. 147,00
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:Veldrejet og medrivende spændingsroman, der trækker tråde fra nutidens København og Argentina tilbage til 2. Verdenskrig og sprængfarlige familiehemmeligheder om nazisme, venskab, forræderi og en hel masse guld.

15-årige Anton Valentiner tror, han kender sin familiehistorie. Men under et ophold i Argentina bliver det klart, at hans oldefar slet ikke flygtede fra nazisterne, sådan som Anton altid har fået at vide. Og inden længe er Anton, sammen med det argentinske søskendepar, Miguel og Guada, på sporet af den virkelige historie.

For hvem er de mennesker, som pludselig interesserer sig så meget for Antons familie? Er de virkelig nazister? Og passer den historie om det forsvundne guld, som den gamle spansklærer, Julio, fortæller? 

I løbet af kort tid handler det ikke kun om at løse gåden, men også om at slippe fra det med livet i behold.  

Pressen skriver:

Det er hyggeligt, lidt romantisk og spændende, indtil det brat holder op med at være hyggeligt og i stedet bliver nervepirrende og rigeligt spændende. God fortælling af den type man gerne napper i et stræk – og til gengæld trækker lidt ud for at den ikke skal slutte for tidligt. - bogvaegten.dk

Hammer og Bidstrup skriver sammentømret en velkomponeret roman om naziguld, flugtruter, gamle hemmeligheder, familiefejder og spirende venskaber. - Instagramprofilen @bogoplevelsen

Kommentar

Bariloche. Argentina

Medie Bøger     Hæftet bog   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 17/4-2020
ISBN13 9788763865760
Forlag Gyldendal
Genre Ungdomsbøger
Antal sider 240
Mål 217 × 143 × 20 mm
Vægt 356 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk
Cover Artist Henrik Koitzsch