Serien om Ramm & Blix: Røgslør

Thomas Enger Jørn Lier Horst

Pris
kr. 218,00
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:Nytårsaften er tusindvis af mennesker er samlet på Rådhuspladsen i Oslo. Men da klokken slår 12, sætter en bombeeksplosion en stopper for festlighederne.
Journalist Emma Ramm burde have befundet sig et helt andet sted, og hun ved endnu ikke, at hendes tilstedeværelse på Rådhuspladsen kommer til at koste hende dyrt. Hun er snart i fuld gang med at hjælpe politikommissær Alexander Blix, der er ­sprunget i det iskolde havnebassin for at redde en hårdt såret ­kvinde op af vandet.
Kvindens navn er velkendt for Blix: Ruth-Kristine Smeplass er mor til den to år gamle Patricia, der blev kidnappet for ti år siden, og som aldrig er blevet fundet. Nu får sagen ny aktualitet for både Alexander Blix og Emma Ramm. På hver deres måde forsøger de at finde vej gennem det røgslør, der er lagt ud for at skjule sandheden om Patricia.

"… slet og ret fremragende inden for sin genre. Den underliggende trussel og den store historie, som vikles sammen med de relativt mindre og frem for alt det følelsesliv, de to hovedpersoner også får lov at have, kædes spændende sammen og efterlader én på kanten af stolen med alt lyset tændt." FEMINA, 6 af 6 hjerter
"En krimi med intens spændende drive, der sagtens kan læses uafhængigt af den første." Søndag, 5 af 6 S'er
"... krimi med det hele." Jyllands-Posten, 4 af 6 stjerner

"Mine forventninger var, allerede inden jeg gik i gang skyhøje, og de blev alle rigeligt indfriet … jeg er dig dybt misundelig over, at du har denne krimi til gode." Krimihjerte.dk, 5 af 6 hjerter

Medie Bøger     Indbundet Bog   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 24/10-2019
ISBN13 9788770072274
Forlag Modtryk
Genre Krimi og Spænding
Antal sider 323
Mål 225 × 160 × 33 mm
Vægt 565 gram
Sprog Dansk  
Originalsprog Norsk
Cover Artist Harvey Macaulay / Imperiet