Vi gør opmærksom på, at der i øjeblikket kan opstå mærkbare forsinkelser under transport og ekspedition som følge af COVID-19. Tak for din forståelse.

Sankt psyko

Johan Theorin

Pris
kr. 59,00
Forventes afsendt
4-6 arbejdsdage

Vores kunder siger:Enspænderen Jan Hauger har været meget opsat på at få job som vikar i en helt bestemt og ikke helt almindelig børnehave, som ligger i forbindelse med den sikrede institution Sankt Patricia – i folkemunde Sankt Psyko – hvor psykisk syge kriminelle er anbragt. Børnehavebørnene har en forælder anbragt på den sikrede institution, og en af Jan Haugers opgaver bliver at eskortere børnene gennem underjordiske gange til besøgsværelset på Sankt Patricia. Sankt Psyko er psykologisk spænding og en på en gang hjerteskærende, isnende og mørk roman om forskruet kærlighed og mennesker med dybe ar på sjælen.
Sankt Psyko er en fritstående spændingsroman skrevet af den prisbelønnede, svenske forfatter Johan Theorin, som vi kender bedst for krimiserien Ølandskvartetten.
” Theorin forstår at trække pinen ud, så det hviner som negle på en skoletavle.” Ekstra Bladet   
” Sommerfryd og gåsehud … Sorte, dybe molklange følger handlingen i denne thriller, som det kan være skrækindjagende at læse. Hvis man ikke er til mørke kældre, klaustrofobiske elevatorer og sindssyge seriemordere på måske fri fod, så pas på.”   Fyens Stiftstidende
"En nervepirrende, indsigtsfuld roman, man kun nødigt lægger fra sig … Sankt Psyko er elegant komponeret og forener det lette flow med et nuanceret og troværdigt psykologisk portræt." Svenskestemmer.dk

Medie Bøger     Paperback Bog   (Bog med blødt omslag og limet ryg)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 23/1-2020
ISBN13 9788770072878
Forlag Modtryk
Genre Skønlitteratur     Krimi og Spænding
Antal sider 403
Mål 216 × 142 × 32 mm
Vægt 460 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Svensk
Cover Artist Harvey Macaulay / Imperiet

Vis flere

Mere med Johan Theorin

Hvis du kan lide Johan Theorin, så måske...

Vis flere

Flere tilbud: Tilbud på sommerlæsning: Priser fra 49,-/stk.