Bjergsted Drømme

Jane Aamund

Pris
kr. 220,00
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:Mød Ane fra bestsellerromanen Colorado drømme igen. 
Romanen er en selvstændig fortælling om Ane, der mødte sin store kærlighed Bob, lod familien bag sig og flyttede med ham til USA, hvor de sammen levede, indtil han pludselig døde. I Bjergsted drømme er Ane vendt hjem til Danmark. Hun er kun lige kommet sig efter sorgen over sin store kærlighed, og står nu over for konsekvenserne og skylden over at have forladt sine drenge og eksmanden, der er som forvandlet af pludselig sygdom. Hendes (kærligheds)liv har haft sin pris.   
Ane knokler, skaffer sig job som journalist, har ambitioner og forsøger at sone sin skyld og leve som en moderne fraskilt og moden kvinde, da hun møder en måske ny kærlighed. Joakim. Livet med ham er med dine og mine børn, kompliceret, hans familie er fra Køge og har stærke meninger om overklassepigen med den store dominerende og interessante familie. Ane vil skrive, være forfatter og tro mod sine drømme og passioner, ikke en husholderske eller hustru til pynt. Deres ægteskab og venskab bliver for alvor sat på prøve, da ulykken slår ned, og Ane bliver syg.
Hvilken slags kærlighed er det egentlig, de har, hvad er det, der binder dem sammen, og hvad er det for et liv, Ane drømmer om at leve? 

Medie Bøger     Indbundet Bog   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 01/11-2019
ISBN13 9788770361347
Forlag People'sPress
Genre Skønlitteratur
Antal sider 350
Mål 224 × 152 × 28 mm
Vægt 612 gram
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk

Vis flere

Mere med Jane Aamund

Hvis du kan lide Jane Aamund, så måske...

Vis flere

Flere tilbud: NYE BOGUDGIVELSER

Vis flere

Flere tilbud: Populære skønlitterære romaner

Vis flere

Flere tilbud: Skønlitteratur

Vis flere

Flere tilbud: Bedst sælgende danske bøger