Dream Maker: Dream Maker 1

Audrey Carlan

Pris
kr. 147,00
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:Forfatteren til verdenssuccesen Calendar Girl er tilbage med endnu en hot og vanedannende romantisk serie.   
29-årige Parker Ellis er en ukuelig skørtejæger med et helt særligt talent: Han forstår kvinder. Han kan se, hvad deres inderste drømme er lavet af, og hjælpe dem med at føre drømmene ud i livet. Sammen med to venner driver han et velrenommeret konsulentfirma, der hjælper kvinder med karriere, kærlighed og livsstil. Jobbet bringer ham verden rundt, og i DREAM MAKER 1 rejser han til fire forskellige byer og møder en række meget forskellige klienter undervejs: en arving til et fransk parfumeimperium, en berømt Hollywood-skuespillerinde, en dansk prinsesse og en flok smukke italienske lingerimodeller. Egentlig burde Parker ikke blande forretning og fornøjelse, men det er svært ikke at lade sig friste af smukke kvinder, når man er en notorisk ungkarl med en skyhøj libido. Og hvem ved, måske én af dem endda formår at stjæle hans hjerte undervejs …   
DREAM MAKER er en serie i 12 afsnit, som alle er opkaldt efter en af verdens metropoler. Hver måned rykker Parker Ellis videre til en ny by og en ny klient, og denne bog samler de første fire: Paris, New York, København og Milano.

Kommentar

Paris, New York, København, Milano

Medie Bøger     Hæftet bog   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 21/06-2019
ISBN13 9788770363112
Forlag People'sPress
Genre Skønlitteratur
Antal sider 400
Mål 198 × 135 × 38 mm
Vægt 621 gram
Sprog Dansk  
Originalsprog Engelsk