Pilot

Nikolaj Christensen i samarbejde med Jakob Fälling

Pris
kr. 202,00
Forventes afsendt
3-4 arbejdsdage

Vores kunder siger:Hans karriere er gået fra cowboysange på Valbys gader til Orange Scene på Roskilde Festival. Han har turneret på danske koncertscener i 30 år, vundet en DMA og har indspillet film med Oscar-vinder Gabriel Axel. Han har leveret soundtracket til en hel del danskeres ungdom. Og har mærket, hvor hårdt det slår, når populariteten pludselig dykker. 
I sin kommende selvbiografi fortæller 53-årige Nikolaj Christensen om et musikerliv fuld af gyldne stjernestunder, men også alvorlig modgang. Da Nikolaj var 16 år, begik hans mor selvmord, og siden har han selv kæmpet med en sårbar psyke. Som 45-årig blev Nikolaj ramt af en alvorlig, livstruende krise, der endte med indlæggelse på Hvidovre Hospitals psykiatrisk afdeling i Brøndby. Efterfølgende har han været tvunget til at genopfinde sin tilværelse og sit forhold til sig selv. Heldigvis med musikken som en meget stærk ledetråd. 
PILOT er blevet til igennem hundredvis af timers interview og er fortalt til journalist Jakob Fälling, der bl.a. stod bag Jesper Binzers bestseller I won’t cut my hair. Bogen er tro mod Nikolaj Christensens musikalske univers, hvor hjerte godt må rime på smerte. Men bogen rummer samtidig en 53-årig mands refleksioner om at leve for sin passion og betale de voldsomme omkostninger, der følger med. Den handler om angst, mandsmod og psykiatri. Kærlighed, sangskrivning og troen på, at det nok skal gå.

Kommentar

Angst, rock og pigehjerter

Medie Bøger     Hæftet bog   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 24/10-2019
ISBN13 9788770364232
Forlag People'sPress
Genre Biografier & Erindringer
Antal sider 250
Mål 222 × 144 × 20 mm
Vægt 481 gram
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk

Hvis du kan lide Nikolaj Christensen i samarbejde med Jakob Fälling, så måske...

Vis flere

Flere tilbud: Bøger topliste

Vis flere

Flere tilbud: NYE BOGUDGIVELSER

Vis flere

Flere tilbud: Populære biografier & erindringer