Pyromanen: Giften

Inger Wolf

Pris
kr. 110,00
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:I den nordnorske by Tromsø er et hotel brændt ned til grunden. Så godt som alle gæster og hele personalet er omkommet, og lokalsamfundet er i chok. 
Den anerkendte danske brandefterforsker Klara Larsen bliver sendt op for at assistere de overbebyrdede norske kolleger, men hun er knap ankommet til polarbyen, før sagen tager en uventet drejning og viser sig at være langt mere kompliceret end først antaget. 
Sammen med norsk politi indleder hun en hæsblæsende jagt på den hensynsløse gerningsmand, som viser sig ikke at sky nogen midler for at nå sit mål – at udfordre den globale klimadagsorden. Da han stiller krav, som er umulige at indfri, handler sagen pludselig om langt mere end en ildebrand i det kolde nord, og hele Norge holder nu vejret, mens man afventer terroristens næste træk. 
Samtidig har noget i efterforskningen igen skubbet til det mørke traume fra Klaras barndom og udløst trangen til at tænde ild. Men uden hun ved det, er makkeren, Sebastian Vinther, hjemme i Danmark kommet på sporet af hendes hemmelighed og er nu på vej til Tromsø for at afsløre hende. 
Giften er andet bind i Originals-serien Pyromanen.

Medie Bøger     Paperback Bog   (Bog med blødt omslag og limet ryg)
Udgave 1. udgave, 3. oplag
Udgivet 02/09-2019
ISBN13 9788770364485
Forlag Originals
Genre Pb, Krimi og Spænding
Antal sider 368
Mål 218 × 142 × 28 mm
Vægt 410 gram
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk