Angel Wings: Angel Wings 1

Yann

Pris
kr. 160,00
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:1944. De japanske styrker har okkuperet hela Burma og truer nu med at fortsætte ind i Indien og Kina. I et forsøg på at bremse den japanske fremrykning har den amerikanske hær oprettet en luftbro, der forsyner kinesiske og amerikanske baser i Kina med våben og fornødenheder.   
Angela "Angel" McCloud er en WASP, en af flyvevåbnets kvindelige transportpiloter. På den farlige rute over "Puklen", bjergkæden i det nordligste Burma, eskorteres transportflyene af "Burma Banshees", jagerfly af model Curtiss P-40 Warhawk. For at vinde kamppiloternes respekt må Angel vise, at hun har det mod og de evner, der kræves for at klare udfordringerne ved fronten. Det her er hendes historie.   
Den eminente franske fly-tegner Romain Hugault (kendt for ” Den Store Hornugle”) er tilbage med et nyt, storslået krigsdrama, denne gang henlagt til Anden Verdenskrigs slutspil i Asien.   
Ekstra: Ordliste med militære begreber og stednavne samt de virkelige personer, der medvirker.   
Angel Wings indgår i Cobolts nye kollektion af fly- og krigstegneserier, der foreløbig også omfatter serien Den Røde Baron.

Kommentar

Burma Banshees

Medie Bøger     Indbundet Bog   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 08/02-2017
ISBN13 9788770856478
Forlag Cobolt
Genre Tegneserier, Div.
Antal sider 48
Mål 324 × 244 × 11 mm
Vægt 561 gram
Sprog Dansk  
Originalsprog Fransk
Artist Romain Hugault