Yoko Tsuno: Yoko Tsuno 29

Roger Leloup

Pris
kr. 160,00
Forventes afsendt
5-7 arbejdsdage

Vores kunder siger:Emilia og Bonnie opsøger kirken i Cornstone i nærheden af Edinburgh for at lægge blomster på tante Glorias gravsted. Pastor Macduff fortæller dem en tragisk historie om to forældreløse børn, der engang blev dræbt i en jernbaneoverskæring. De hviler i »Englegården« – et forsømt hjørne af kirkegården, hvor en statue af en engel vogter over dem. Besynderligt nok er den dateret 1934, et år før den fatale ulykke fandt sted.   
Dybt berørt af tragedien beslutter Emilia at bede sin tipoldefar, som endnu var i live i 1935, om at redde de to børns liv – og det kan hun kun gøre på én måde: ved hjælp af den tidsmaskine, der stadig står i annekset til hendes hus. Bonnie efterlades rådvild i nutiden, men alarmerer Yoko, som følger i Emilies fodspor og vil forsøge at afværge togkatastrofen.   
Men falke blander sig med engle, da Yoko samtidig får til opgave at transportere en mystisk mumie af en faraonisk prinsesse til Ægypten. Snart befinder Yoko, Vic, Pol, Emilie, Bonnie og den hemmelighedsfulde pige Dinah sig på en halsbrækkende mission ...

Kommentar

Engle og falke

Medie Bøger     Indbundet Bog   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 19/09-2019
ISBN13 9788770857871
Forlag Cobolt
Genre Tegneserier
Antal sider 64
Mål 305 × 220 × 12 mm
Vægt 410 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Fransk

Vis flere

Mere med Roger Leloup

Hvis du kan lide Roger Leloup, så måske...

Andet i samme serie

Vis flere

Flere tilbud: Tegneserier

Vis flere

Flere tilbud: Børn og Unge