Griskernes hemmelighed

Lakserytteren

Price
$ 30.99
ekskl. moms
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:Gemt bag fjerne spiraltåger ligger Odysïa. Et magisk univers og hjem for et virvar af mægtige, magiske og mystiske væsner. Ét af dem hedder York, og han er nok den mest uheldige knægt af dem alle sammen.
York bringer alle i fare, da han ved et uheld slipper et altædende monster løs i sin landsby og slukker den livsgivende S0L. Forvist af sin klan må York flygte dybt, dybt ind i den mægtige skov Djånglen, hvor han møder bæster med finurlig trylle-pels og selvlysende kroppe, Kantaralfer, hvis hud er dækket af svampevækst og en sær pige, med dødeligt magiske kræfter.
Dette bliver starten på en farefuld rejse imod S0L’en og sandheden om en ældgammel hemmelighed gemt i hjertet af Odysïa.
Bogen er skrevet af Rasmus Kolbe, aka Lakserytteren på sociale medier, og er en interaktiv roman, der skrives sammen med forfatterens følgere på sociale medier. Følgerne deltager gennem tegneopgaver, workshops, videoer og kommentarer direkte over sociale medier,  og er på denne måde helt tæt på skabelsen af bogen. Formålet er at motivere børn og unge til at tegne mere og blive mere fantasifulde. 

Comment

Legender fra Odysïa

Media Bøger     Bound Book   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Edition 1st edition, 2nd printing
Released 18/5-2020
ISBN13 9788771270099
Publisher Lakse Publishing
Genre Børnebøger
Dimensions 216 × 158 × 37 mm
Weight 1,108 g
Language Danish  
Original language Danish
Illustrator Gerrit Willemse