M for autisme

Eleverne fra Limpsfield Grange School og Vicky Martin

Pris
kr. 217,00
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:M. Det vil jeg gerne have, at du kalder mig, så er du sød. Jeg skal nok fortælle dig grunden til det senere.

Velkommen til min verden. Den er hulter til bulter, sød og sur. Angstmonstret ligger på lur uden for klasseværelset og forhindrer mig i at have et normalt liv. Jeg vil have et NORMALT 

liv. Jeg vil gerne være ligesom alle de andre piger på min alder, som ved, hvad de skal sige, og hvad de skal gøre. Jeg vil være sammen med Lynx med de frække læber og det lækre hår, mit livs kærlighed. Hvordan kan det så være, at det føles, som om jeg lever i en helt anden verden end alle andre? Og hvad vil det overhovedet sige at være normal? 
- fra bogen

Limpsfield Grange School er en skole i England for piger mellem 11 og 16 år med autisme. Denne beretning om teenagepigen M, der har autisme, er skrevet af eleverne på skolen. Den giver et enestående og fantastisk godt indblik i den verden, som piger med autisme lever i, og de udfordringer de hver dag møder. M's historie kan hjælpe andre piger med autisme gennem de svære teenageår, så de kan finde troen på sig selv og et fast ståsted i en turbulent verden.

 

Medie Bøger     Hæftet bog   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 31/05-2016
ISBN13 9788771584462
Forlag Dansk Psykologisk Forlag A/S
Genre Psykologi, Psykisk Sundhed
Antal sider 92
Mål 216 × 142 × 13 mm
Vægt 240 gram
Sprog Dansk  
Originalsprog Engelsk
Cover Artist Louises design
Foreword Author Robert Pritchett, direktør, Autism Accreditation
Illustrator Eleverne fra Limpsfield Grange School og Luna Pérez Visairas