Verdensherrerne: Opvågningen - Verdensherrerne 1

Pernille Neergård

Price
$ 41.99
ekskl. moms
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:“ Anna stoppede brat på dørtrinnet til stuen. Hun mærkede dårligt nok sammenstødet med Nora, der ikke havde været opmærksom på opbremsningen. En kold rislen løb op langs ryggen på hende og forstærkede hovedpinen. Det var, som om hele stuen befandt sig i et andet univers. Et univers uden tyngdekraft. Den store, tunge egetræssofa kom let svævende over gulvet, som en satellit på nattehimlen. Spisebordet og dets otte stole gled let rundt i vægtløsheden, bogreolen med alle Sørens krimier mindede om en slowmotion malmstrøm af bøger.”

Annas Evne vågner efter et opgør mod hendes forfølgere. For at lære at kontrollere sine kræfter bliver hun sendt til Jordens parallelverden, Elamenta. Anna befinder sig nu i en racekrig mellem Elamenta og Skyggeriget, og da hendes Evne udviser særlige egenskaber, bliver hun undervist af selveste Seeren.

Men hvorfor underviser Seeren hende i emner, som er forbudt for andre elever på Underskolen? Hvorfor hvisker folk bag hendes ryg? Og hvad er i virkeligheden sandheden om hendes forældre?

Media Bøger     Hardcover Book   (Bog med hård ryg og stift omslag)
Edition 1st edition, 1st printing
Released 17/9-2018
ISBN13 9788771713374
Publisher DreamLitt
Genre Ungdomsbøger
Pages 364
Dimensions 220 × 140 × 32 mm
Weight 690 g
Language Danish  
Original language Danish
Cover Artist Katrine Skriver Christensen