I Magtens Skygge

Viveca Sten

Pris
kr. 96,00
Forventes afsendt
3-4 arbejdsdage

Vores kunder siger:Sommer i Sandhamn. Nora Linde holder ferie fra jobbet som anklager hos Bagmandspolitiet med kæresten Jonas og deres lille datter Julie. Men idyllen spoleres, da rigmanden og storkapitalisten, Carsten Larsson, flytter til øen. Han har et blakket ry, der hviskes i krogene om hans lyssky forretninger med russerne, og det hus, han er ved at bygge ud til vandet og den smukke strand på sydsiden af øen, er alt for luksuriøst. Kapitalistsvin, siger naboerne og klager over, at huset ikke passer ind i ø-miljøet.   

Byggeriet forløber heller ikke smertefrit. Er ulykkerne og de mærkelige hændelser tilfældige eller udtryk for bevidst sabotage? Da Carsten Larsson inviterer til indvielsesfest, ender det i en katastrofe. Hvem kan man stole på, når man er uvenner med de fleste?

Thomas Andreasson undersøger sagen. Han er Noras bedste ven, og i krise. Det er næsten tyve år side, han begyndte i politiet, og han bliver mere og mere i tvivl om, han orker at blive ved. Fortsætte med at grave efter de mørke kræfter, der rører sig i sommerparadiset. Og denne sag bliver den sværeste, han endnu har prøvet kræfter med.

Medie Bøger     Paperback Bog   (Bog med blødt omslag og limet ryg)
Udgave 2. udgave
Udgivet 10/03-2017
ISBN13 9788771804881
Forlag People'sPress
Genre Pb, Krimi og Spænding
Antal sider 400
Estimeret vægt 369 gram
Sprog Dansk  
Originalsprog Svensk

Vis flere

Mere med Viveca Sten

Hvis du kan lide Viveca Sten, så måske...

Vis flere

Flere tilbud: Krimikampagne - stort udvalg til under 100 kr./stk.