Afskum

Thomas Wivel

Vejledende salgspris
kr. 149,95
Din pris
kr. 109,00
Du sparer
27%
Forventes afsendt
3-4 arbejdsdage

Vores kunder siger:Forfatteren skriver:At skrive lyrik er min inderste ambition. Det er den mest komplekse udtryksform. Jeg søger det ildfulde, det sveddryppende, køleelementerne og den saltede humor. I indeværende samling er jeg på sporet af afskum. I alle afskygninger. Digtene er forandringens skiftende konturer. De transporterer mig videre. (Og hvis læseren får samme oplevelse, er missionen fuldført).  Jeg har bevæget mig rundt i genrerne igennem årene og forsøgt at finde ind til kernerne. Nogle gange er det hensigtsmæssigt at lægge det hele ufiltreret frem, og andre gange er det min fornemmelse, at jeg hellere vil camouflere pointerne. De må godt være krypterede. Det bliver de ikke mindre sandfærdige af. Og så må det være op til læseren at søge om bagved. At afkode. At opdage. God jagt.       
Uddrag af bogen Jeg er på café med kvinder og løbende vand. Lad os fryse øjeblikket ude. 
Du tager mig sammen. 
Ingen er til stede. Jeg holder om hende. Ingen har lagt besked på min telefonsvarer. Jeg hører ingens stemme. Hun fortæller mig, at ingen er overalt.       
Om forfatteren Thomas Wivel kender vi bedst som standupkomiker. Han var med til at starte genren herhjemme, men har i de seneste mange år udmærket sig som lyriker og forfatter. I litteraturen har han fundet et udtryk, der både udfolder det humoristiske, det fortrolige og det personlige udtryk. I sine bøger er han helt sig selv i en udgave, der er vigtig at få frem og ud over stepperne.

Medie Bøger     Hæftet bog   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 09/02-2018
ISBN13 9788771908138
Forlag Forlaget mellemgaard
Genre Digte
Antal sider 84
Mål 211 × 145 × 9 mm
Vægt 174 gram
Sprog Dansk
Originalsprog Dansk
Cover Artist Sabine Puk Sørensen