Will Trent og Sara Linton: En holdt kvinde

Karin Slaughter

Price
$ 28.99
ekskl. moms
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:Mænd og koner. Mødre og døtre. Hemmeligheder binder dem sammen. Hemmeligheder der kan blive deres død.
I det øjeblik Will Trent sætter foden i den forladte pakhus, ved han, at dette vil blive hans karrieres farligste opgave. Liget på gulvet er en tidligere politibetjent, men blodige spor afslører at der er et andet offer. Det er tilsyneladende en kvinde, og hun er blevet fjernet fra gerningsstedet - og er sporløst forsvundet. Sagen kompliceres yderligere af, at lageret ejes af byens helt, en kendt atlet, som i det sidste halve år, er blevet beskyttet af verdens dyreste advokat, fordi han er mistænkt for voldtægt.

Men for Will og Sara Linton, der er nyuddannet retsmediciner er sagen begyndt at udvikle sig til noget mere ubehageligt. For på gerningsstedet har de opdaget spor der fører tilbage til Wills fortid. En fortid som ikke er helt snehvid. Konsekvenserne er ødelæggende for hans liv, for dem han elsker og arbejder med - og for dem, han jager.


Spændingsmættet til det sidste og kendetegnet ved gennemførte og autentiske personligheder er En holdt kvinde en blanding af kompliceret opklaringsarbejde og en uforglemmelig thriller om kærlighed, tab og forløsning.
"Karin Slaughter er en af de mest spændende amerikanske forfattere i dag- uanset genre."- Liza Marklund

Media Bøger     Bound Book   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Edition 1st edition, 1st printing
Released 11/11-2016
ISBN13 9788771910322
Publisher HarperCollins Nordic
Genre Skønlitteratur     Krimi og Spænding
Pages 464
Dimensions 239 × 161 × 42 mm
Weight 701 g
Language Danish  
Original language English