Hendes sidste sommer

Anna Snoekstra

Price
$ 23.99
ekskl. moms
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:Det er sommer og Rebecca Winter oplever den bedste tid i sit liv. Hun arbejder på McDonald’s, forelsker sig og hænger ud ved poolen med sin bedste ven. Men hun har ingen anelse om at hendes dage er talte. Inden uge er omme vil hun være forsvundet sporløst. 
Elleve år senere bliver en ung kvinde pågrebet for butikstyveri. Hun ser ingen anden udvej end at foregive at være en anden – den savnede Bec Winter. Men da hun bydes velkommen i Rebeccas familie, indser hun hurtigt at den ansvarlige for Becs forsvinden stadig befinder sig inden for hjemmets fire vægge.
I Anna Snoekstras mørke debut med kant, glider en ung kvinde ubesværet ind i en forsvunden piges liv, blot for at opdage den uhyggelige sandhed bag hendes forsvinden 11 år tidligere. Vil hun blive det næste offer? 
"Er du til psykologiske thrillere så er hendes sidste sommer ikke til at komme udenom. Og så må jeg sige, at en debutroman så skarp som denne, lover virkelig godt for fremtidige udgivelser-jeg ser frem til mere".- 5 stjerner-Bognørden
"Svær at lægge fra sig".- 4 hjerter -Femina

Media Bøger     Bound Book   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Edition 1st edition, 1st printing
Released 2/1-2017
ISBN13 9788771910803
Publisher HarperCollins Nordic
Genre Skønlitteratur     Krimi og Spænding
Pages 316
Dimensions 238 × 155 × 27 mm
Weight 456 g
Language Danish  
Original language English