Det andet ansigt

Mari Jungstedt

Vejledende salgspris
kr. 199,95
Din pris
kr. 147,00
Du sparer
26%
Forventes afsendt
3-4 arbejdsdage

Vores kunder siger:Det er stilheden umiddelbart før, at en storm af turister rammer Gotlands idylliske kystbyer. Mange af feriegæsterne vil strømme til det populære Ljugarn: et lille sted, der i generationer har været kendt som paradiset på Gotland. Men midt i idyllen findes den kendte kunstner og far til fire, Henrik Dahlman, myrdet i sit sommerhus. I soveværelset med blomstertapetet ligger hans døde krop nøgen og fastspændt til dobbeltsengen med håndjern. Rundt om halsen glimter nitterne i det, der kunne være et hundehalsbånd. Et lignende mord finder sted på fastlandet, og kriminalkommissær Anders Knutas og kollegaen Karin Jacobsen trækkes med ind i en intens jagt på morderen, samtidig med at deres kærlighedsforhold for alvor står sin prøve. Journalisten Johan Berg er tilbage på Gotland og bedriver sin egen efterforskning, hvilket hurtigt bringer ham i livsfare.

En kriminalroman om kærlighed, bedrag og dødeligt begær og den trettende, fritstående bog i serien om kriminalkommissær Anders Knutas og hans kolleger fra Visby Politi.

Siden debuten Den du ikke ser i 2003 er Mari Jungstedt blevet en af Sveriges bedst sælgende krimiforfattere. Hendes bøger er solgt i fire millioner eksemplarer bare i Sverige og udkommer i over tyve lande verden over.

Medie Bøger     Indbundet Bog   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 01/06-2018
ISBN13 9788772003337
Forlag People'sPress
Genre Krimi og Spænding
Antal sider 372
Mål 222 × 150 × 30 mm
Vægt 693 gram
Sprog Dansk
Originalsprog Svensk

Vis flere

Mere med Mari Jungstedt

Hvis du kan lide Mari Jungstedt, så måske...

Andet i samme serie

Vis flere

Flere tilbud: Mari Jungstedt - Det andet ansigt

Vis flere

Flere tilbud: Populære krimier og spændingsromaner