De berusedes vej PB

Jakob Melander

Pris
kr. 96,00
Forventes afsendt
3-4 arbejdsdage

Vores kunder siger:“ Melander skriver fremragende, nogle steder decideret poetisk,  pågående, pompøst og med et godt skud intellektuelle og musikalske vitaminer.” BERLINGSKE
En bombe eksploderer i et baghus på Nørrebro i København. På gerningsstedet finder politiassistent Lars Winkler det maltrakterede lig af sin gamle ven, Thorbjørn Lehbæk, journalist ved den venstreorienterede netavis Modkraft.
Er Thorbjørn offer for et attentat? Eller var han i færd med at fremstille en bombe rettet mod det nært forestående EU-topmøde?
Lars kommer på sporet af en terrorcelle, og truslen om flere bombesprængninger viser sig at være overhængende. Samtidig hvirvler efterforskningen op i de to venners fælles fortid i 80’ernes punk- og BZ-miljø. Ikke alt fra dengang tåler dagens lys. Og ikke alt er tilgivet.  
DE BERUSEDES VEJ er tredje bog i den anmelderroste og internationalt anerkendte serie om politiassistent Lars Winkler – enspænder og indehaver af en imponerende pladesamling samt en ramponeret lejlighed ved Nørrebro Station.  

Medie Bøger     Paperback Bog   (Bog med blødt omslag og limet ryg)
Udgave 2. udgave, 1. oplag
Udgivet 15/08-2018
ISBN13 9788772003375
Forlag People'sPress
Genre Pb, Krimi og Spænding
Antal sider 416
Mål 222 × 140 × 30 mm
Vægt 464 gram
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk

Vis flere

Mere med Jakob Melander

Hvis du kan lide Jakob Melander, så måske...

Vis flere

Flere tilbud: Krimikampagne - stort udvalg til under 100 kr./stk.