En djævelsk plan

Inger Wolf

Pris
kr. 220,00
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:Da en ung, handicappet mand findes dræbt og derefter smidt i en swimmingpool i en forstad til Aarhus, indvilliger psykiateren Christian Falk igen i at hjælpe politiet med en gerningsmandsprofil. Men det kommer han til at fortryde. For pludselig står han i sit livs værste mareridt, hvor han er midtpunkt for efterforskningen og risikerer at miste alt - både privat og professionelt. Med politiet i hælene forsøger han at finde ud af, hvem der vil ham til livs, men skal samtidig kæmpe mod to gamle fjender, der forsøger at udnytte situationen til at tage en frygtelig hævn over ham.
EN DJÆVELSK PLAN er sidste bind i trilogien om psykiateren Christian Falk, der hjælper Østjyllands Politi med gerningsmandsprofiler i særligt vanskelige kriminalsager.
De to første bind i trilogien om Christian Falk er BRÆNDTE SJÆLE og KRAGEMANDEN. 
Presseklip om KRAGEMANDEN:” Vellykket pageturner” - ***** Fyens Stiftstidende” Virkelig velskrevet og handlingsmættet krimi, der kan anbefales til alle krimilæsere … Lås døre og vinduer, før du skrifter bekendtskab med Kragemanden.” – Litteratursiden” Inger Wolf: Danmarks bedste krimiforfatter” – Krimifan” Uhyggelig god krimi” - ****** Krimihjerte
Storytel Original – BRANDEN – udsendes medio juli. 

Medie Bøger     Hæftet bog   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 3. oplag
Udgivet Danmark, 30/08-2018
ISBN13 9788772003993
Forlag People'sPress
Genre Krimi og Spænding
Antal sider 320
Mål 218 × 144 × 24 mm
Vægt 406 gram
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk