Mor forfra

Trine Hestbæk og Bodil Tvede (red.)

Pris
kr. 201,00
Forventes afsendt
3-4 arbejdsdage

Vores kunder siger:Hvordan opleves det at blive mor til et barn med handicap? Hvad sker der praktisk og følelsesmæssigt, og hvordan håndterer man denne livsforandring?

16 mødre giver i denne bog et åbent, ærligt og unikt indblik i de praktiske og følelsesmæssige forandringsprocesser, der sættes i gang, når barnet viser sig at være eller blive et andet end ventet.

Fortællingerne følges op af et kapitel, der ud fra en psykologisk vinkel beskriver, hvad det indebærer, når man bliver forældre til et barn med handicap. Det er en bog til dem, der står i samme situation. Det er en bog til familie og pårørende, som står udenfor og kigger ind. Det er også en bog til de fagfolk, der møder forældre og børn i deres professionelle liv som vejledere, rådgivere og behandlere.

Bogens fortællinger er samlet og redigeret af Trine Hestbæk, cand.mag. i musikterapi, arbejder som sådan med mennesker med psykiske problemstillinger og -reaktioner samt mor til et barn med handicap, og Bodil Tvede, cand.mag. i engelsk og dansk og pårørende til familie med børn med handicap.

Kommentar

fortællinger om at blive mor til et barn med handicap

Medie Bøger     Hæftet bog   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 24/10-2019
ISBN13 9788772161389
Forlag Frydenlund
Genre Pædagogik, Børn og Forældre
Antal sider 184
Mål 205 × 134 × 15 mm
Vægt 334 gram
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk
Cover Artist Signe Kisbye Mikkelsen
Cover Illustrator Sissel Marie Tonn