Den franske fotograf

Natasha Lester

Price
$ 28.99
ekskl. moms
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:En uforglemmelig historie om kærlighed, mod og tilgivelse – fra et mondænt New York til et krigshærget Europa.  

1942
Da Jessica Mays modelkarriere i New York får en brat afslutning, sender magasinet Vogue hende til Europa med et kamera for at dække krigen i Europa i tekst og billeder. Jessica er modig og kaster sig over sin nye opgave som krigskorrespondent og de udfordringer, der følger med at være kvinde i det job.  

Tre nye venskaber hjælper hende med at løse den langt fra ufarlige opgave: Journalisten Martha Gellhorn lærer hende, hvordan man omgår reglerne, og faldskærmsjægeren Dan Hallworth viser hende, hvor hun kan tage de bedste billeder og finde de bedste historier. Og den lille pige, Victorine, lærer Jessica at åbne sit hjerte.  

2004
Den unge australske museumsmedarbejder D’ Arcy Hallworth rejser til Europa for at nedpakke en samling berømte fotografier, der hidtil har været opbevaret i privat eje på et fransk chateau. Hvad der begynder som en almindelig opgave, udvikler sig til en noget mere foruroligende oplevelse, da det går op for hende, hvem den mystiske franske fotograf egentlig er ...    

Natasha Lester var marketingschef hos L’ Oréal, før hun gjorde alvor af drømmen om at blive forfatter. Den franske fotograf er hendes femte roman, men den første, der kommer på dansk. Karakteren Jessica May er inspireret af den amerikanske model og fotograf Lee Miller, der arbejdede som fotojournalist i Europa under 2. verdenskrig.  

Media Bøger     Bound Book   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Edition 1st edition, 2nd printing
Released 8/6-2020
ISBN13 9788772390024
Publisher Alpha Forlag
Genre Skønlitteratur
Pages 450
Dimensions 235 × 168 × 45 mm
Weight 838 g
Language Danish  
Original language English