University of Southern Denmark studies in sport and movement: Tics, træning og tango -  - Bøger - Syddansk Universitetsforlag - 9788776747831 - 6. januar 2014
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

University of Southern Denmark studies in sport and movement: Tics, træning og tango 1. udgave

Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

University of Southern Denmark studies in sport and movement: Tics, træning og tango 1. udgave

I idræts- og folkesundhedsforskningen er det en udbredt opfattelse, at det er vigtigt at få danskerne til at bevæge sig mere. Hvordan det skal lade sig gøre, er imidlertid ikke helt enkelt, for det handler ikke bare om at motivere befolkningen.

Denne antologi beskæftiger sig med en række forhold, der har betydning for, hvor meget vi bevæger os, og - ikke mindst - hvordan vi har det med at bevæge os. Med emner som ufrivillige tics, træning i byens rum og argentinsk tango forholder antologiens bidragydere sig kritisk til den individuelt fikserede forståelse, der hænger sammen med begreber som ´livsstil´ og ´motivation´.

Bogen viser, hvordan bevæggrunde udspiller sig i et komplekst samspil mellem blandt andet historiske forhold, kulturelle og subkulturelle koder, personlige og sociale relationer samt både før-refleksive og refleksive processer for den enkelte.


bevæggrunde for bevægelse

Medie Bøger     Bog
Udgivet 6. januar 2014
ISBN13 9788776747831
Forlag Syddansk Universitetsforlag 2783
Genre Fagbøger     Krop og Sind, Div.
Antal sider 239
Mål 155 × 230 × 15 mm   ·   450 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk