Metoder i pædagogers praksis -  - Bøger - Billesø & Baltzer - 9788778423115 - 15. april 2013
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Metoder i pædagogers praksis 1. udgave

Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Metoder i pædagogers praksis 1. udgave

Bogen præsenterer en række metoder og konkrete tilgange, som kan bruges i pædagogisk praksis i hverdagen. Ud fra en række temaer og med afsæt i forskellige teoretiske tilgange giver bogen en række konkrete bud på, hvordan man som pædagog kan arbejde på metodeniveau i praksis. 
Bogen henvender sig til pædagoger, pædagogstuderende, daginstitutionsledere, studerende i efter- og videreuddannelsesforløb og andre, der interesserer sig for pædagogik og konkret pædagogisk praksis.
Bogen bygger på en bred metodeforståelse, hvor de enkelte kapitler i bogen præsenterer bestemte metoder og konkrete tilgange med afsæt i den teori og de principper, som de pågældende metoder bygger på. 
Det er bogens ambition at gøre viden om forskellige metoder tilgængelig for pædagoger, pædagogstuderende og andre, hvor de enkelte kapitler på hver deres måde belyser, hvordan forskellige metoder og tilgange kan bidrage til udvikling af pædagogfaglighed og til opgaveløsning i praksis.
Forfattere: Lena Basse, Hanne Ellegaard, Lone Gregersen, Mathilde Nyvang Holstrup, Eva Kragh, Kristina Kristoffersen, Suzanne Krogh, Cilje Chrisstina Munck, Hans Månsson og Tom Ritchie

Medie Bøger     Indbundet Bog   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Specielt cover Indbundet
Udgivet 15. april 2013
ISBN13 9788778423115
Forlag Billesø & Baltzer
Genre Fagbøger     Pædagogik, Børn og Forældre
Antal sider 272
Mål 168 × 238 × 20 mm   ·   538 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk