De mange veje mod inklusion -  - Bøger - Billesø & Baltzer - 9788778423290 - 15. januar 2014
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

De mange veje mod inklusion 1. udgave

Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

De mange veje mod inklusion 1. udgave

Inklusion er blevet et uomgængeligt begreb i den pædagogiske debat i Danmark i dag, og ifølge lovgivning på området er kommunerne forpligtet til at arbejde med inklusion i deres institutioner. Som følge af denne nationale satsning er der opstået et stort behov for viden og kompetencer, således at personalet i institutionerne bliver i stand til at løfte opgaven.
I denne forbindelse har pædagoger længe efterlyst metoder og konkrete tilgange, der kan bruges til fremme inklusion. Derfor denne bog, som henvender sig til pædagoger, pædagogstuderende, daginstitutionsledere, studerende i efter- og videreuddannelsesforløb og andre, der interesserer sig for inklusion og dens implementering i praksis.
I bogen præsenteres en række metoder og konkrete tilgange, som kan bruges til at fremme udvikling af inkluderende miljøer i daginstitutioner. Ud fra en række temaer og med afsæt i forskellige teoretiske tilgange giver konkrete bud på, hvordan man som pædagog kan arbejde på metodeniveau med inklusion i praksis.


Metoder og tilgange i pædagogers praksis

Medie Bøger     Indbundet Bog   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Specielt cover Indbundet
Udgivet 15. januar 2014
ISBN13 9788778423290
Forlag Billesø & Baltzer
Genre Fagbøger     Pædagogik, Børn og Forældre
Antal sider 288
Mål 169 × 238 × 19 mm   ·   556 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk