Manden der ikke var morder (paperback)

Hjorth Rosenfeldt


Sensationel svensk krimidebut. Det begynder med et opkald til politiet i Västerås: En 15-årig dreng meldes savnes. Han findes senere myrdet. Det lokale politi magter ikke sagen, og rejseholdet fra Stockholm tilkaldes. Men også kriminalpsykolog Sebastian Bergman, som  er ekspert i morderes psykologi, er i byen. Han arbejder ikke længere pga. en personlig tragedie. Ikke desto mindre drages han ind i denne sag, hvilket ikke vækker udelt begejstring blandt hans gamle kolleger. Bergman er er arrogant og provokerende, han er sexfikseret og har et anstrengt forhold til kvinder, ja han er til tider uudholdelig – men han er samtidig i besiddelse af en fænomenal hjerne, og han har medvirket til opklaringen af en lang række sager.

Manden der ikke var morder har et overbevisende plot fyldt med overraskelser. Og sikke en slutning – den sætter plottet i et nyt lys, samtidig med at den er det perfekte oplæg til næste bog om Sebastian Bergman.
Bogens antihelt, Sebastian Bergman, rammer fuldstændig plet, for hvor er han dog irriterende og usympatisk, og hvor bliver man dog forbavset over sig selv, når man opdager, at man trods alt holder af ham og holder med ham. Det er godt lavet! Man kan ganske enkelt ikke vente til næste bog – alt imens man håber det bedste og frygter det værste, når det gælder Sebastian Bergman.

Medie Bøger     Paperback Bog   (Bog med blødt omslag og limet ryg)
Udgave 2. udgave, 2. oplag
Specielt cover Paperback
Udgivet 27/09-2011
Oprindeligt udgivet 2010
ISBN13 9788792639752
Forlag Hr. Ferdinand
Genre Pb, Krimi og Spænding
Antal sider 432
Mål 230 × 150 × 26 mm
Vægt 440 gram
Sprog Dansk  
Originalsprog Svensk
Cover Artist Jon Asgeir
Cover Illustrator Jon Asgeir