De sidste dage i Almas liv

Irma Lauridsen


” NEJ! Sig, det er løgn, vil du ikke nok?” Alma begynder at ryste.” Det er en joke, ikke? Nogen har lokket dig til at ringe og sige det.”” Nej, desværre. Jeg fortæller det, fordi ingen andre vil gøre det.” Hun presser telefonen hårdt ind mod øret. Føler, hun skal kvæles.” Men … hvem har gjort det?” spørger hun hæst. ” Jamen husker du da ingenting?” ” Nej,” hvisker hun rystet.
15-årige Alma er flyttet til en ny skole, hvor to af pigerne styrer hele klassen. Alle vil være venner med dem. Også Alma – så hun kan blive accepteret. Men Alma bliver mobbet, og der lægges fælder ud. Værst er det, at hun er hemmeligt forelsket i den flotte Villads, der er kæreste med Helen, klassens ”dronning”. Ved en fest går det helt galt, og Alma bliver hængt ud på Facebook. Det får voldsomme konsekvenser. Chokeret konstaterer hun, at livet er blevet umuligt at leve. Derfor tager hun en drastisk beslutning. 
Om mobning, der kan være svær at gennemskue. Om et helt fantastisk venskab, trods alt. Og om at se døden – og livet – i øjnene. Egnet som samtalebog i skolernes ældste klasser. 

Medie Bøger     Paperback Bog   (Bog med blødt omslag og limet ryg)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 29/11-2018
ISBN13 9788792948618
Forlag Forlaget Vanessa
Genre Ungdomsbøger
Antal sider 422
Mål 214 × 142 × 35 mm
Vægt 625 gram
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk