De Vilde Drenge

William S. Burroughs

Pris
kr. 129,00
Forventes afsendt
3-4 arbejdsdage

Vores kunder siger:De vilde drenge er en dødebog og i den forstand beslægtet med klassiske manualer til at navigere med i dødsriget, som de ægyptiske og tibetanske dødebøger. I bogenoptræder mange temaer fra Burroughs rumalder-mytologi, som især udvikledes op gennem 1960’erne, hvor han fantaserede om at skabe sit eget Akademi 23 til at vække og oplære den kommende generation. Centralt for mytologien er kampen mellem et Én-Guds-Univers og et Magisk Univers, anstrengelserne for at undgå den sociale kontrols mekanismer, jagten på at transcendere dualitetens biologiske fælde, samt evnen til at omskrive fortiden og skabe fremtiden.

Kampen mellem de to systemer, Én-Guds-Univers og Magisk Univers, konkretiseres i de vilde drenges kamp med de sidste rester af den vestlige civilisation, som vi kendte den, der nu bor i totalitære enklaver, og de revolutionære stammer af unge drenge der lever i en utopisk, instinktiv tilstand. Hos de vilde drenge har skarp træning i guerillataktikker medført specialiserede biologiske mutationer og den totale udlevelse af begær har skabt en magisk frigørelsesteknologi. Gennem brugen af magi og sex har de vilde drenge opdaget en måde at genskabe de døde på og har derved frigjort sig fra den biologiske afhængighed af kvinder, fødsel og død. I stedet kan de krydse tærsklen mellem de levendes og de dødes rige og eksistere i en slags shamanistisk grænsetilstand mellem verdenerne.

Kommentar

en dødebog

Medie Bøger     Hæftet bog   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgave 2. udgave, 1. oplag
Udgivet 20/06-2019
Oprindeligt udgivet 2017
ISBN13 9788793108554
Forlag Antipyrine
Genre Skønlitteratur
Antal sider 320
Mål 222 × 157 × 20 mm
Vægt 361 gram
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk
Cover Artist Mathias Kokholm & Alma Arevad Gade, Björg Þorláksdottir, Mie Kristiansen - elever på Grafisk Design & Litteratur, Krabbesholm Højskole
Cover Illustrator Erik Liljenberg
Foreword Author Tobias R. Kirstein & Kasper Opstrup
Illustrator Erik Liljenberg