Tatovøren fra Auschwitz: Cilkas rejse

Heather Morris

Price
$ 27.99
ekskl. moms
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:Nu kommer den selvstændige fortsættelse af Tatovøren fra Auschwitz.Baseret på den hjerteskærende sande historie om Cilka.Tatovøren fra Auschwitz og Cilkas rejse har tilsammen solgt 6 millioner bøger i hele verden.

“ Hun var den mest modige person, jeg nogensinde havde mødt”- Lale Sokolov, Tatovøren fra Auschwitz
I 1942 er Cilka Klein kun 16 år, da hun bliver taget til Auschwitz-Birkenau koncentrations lejren. Kommandanten for Birkanau, Schwarzhuber, bemærker hendes lange, smukke hår, og tvinger hende til at blive skilt fra de andre kvindelige fanger. Cilka lærer hurtigt at magt, også givet til én ufrivilligt, betyder overlevelse. Efter befrielsen, bliver Cilka beskyldt for at være kollaboratør af russerne og sendt til en øde, brutal fangelejr i Sibirien kendt som Vorkuta, nord for Polarcirklen. Uskyldig og tilfangetaget endnu engang, står Cilka over for både forfærdelige nye og velkendte pinsler. Hver dag er en kamp for at overleve. Cilka lærer en kvindelig læge at kende og begynder at tage sig af de syge i lejren. Og da hun skal tilse en mand ved navn Alexandr, finder Cilka ud af, at på trods af alt, er hun stadig i stand til at elske.
CILKAS REJSE er et ekstraordinært vidnesbyrd om en kvindes vilje til at overleve. Det er også en enestående historie om at finde håbet midt i fortvivlelsen og om medmenneskelighed og kærlighed.

Media Bøger     Hardcover Book   (Bog med hård ryg og stift omslag)
Edition 1st edition, 1st printing
Released 20/6-2020
ISBN13 9788793338999
Publisher Aronsen
Genre Skønlitteratur
Dimensions 236 × 161 × 33 mm
Weight 614 g
Language Danish  
Original language English
Cover Artist Trine Pape

See more

Mere med Heather Morris

Hvis du kan lide Heather Morris, så måske...

See more

En del af: Populære skønlitterære romaner