AMOK

Morten Remar


Signeret udgave.

De signerede eksemplarer bliver reserveret i den rækkefølge bestillingerne kommer ind.

Limited signed edition.


Musiker og sangskriver, Morten Remar, debuterer som forfatter med spændingsromanen AMOK en veldrejet og intens historie om, at målet helliger midlet, og at succes er vigtigere end alt andet.

Adam Brandt er kok. Mesterkok. Han bader i anerkendelse og respekt for sin sublime kogekunst, og i kulissen står Michelin-guiden klar med den tredje stjerne til hans altid fuldt bookede restaurant, AMOK.

Men den karismatiske Adam er også en mand med hemmeligheder – af den usympatiske slags, der for alt i verden ikke må se dagens lys. Da en pludselig lavine af ødelæggende chikanerier og ulykker rammer AMOK, har Adam Brandt en mistanke om, hvem der står bag blandt andet døde rotter i køkkenet og uanmeldt kontrolbesøg fra SKAT. Den skruppelløse og aggressive Adam planlægger en hævn, men hvad han ikke ved er, at en mystisk stum mand holder øje med ham … 

AMOK er musiker og sangskriver Morten Remars debutroman – en veldrejet og intens historie om, at målet helliger midlet, og at succes er vigtigere end alt andet – familie, venner, kærlighed og god moral.

Media Bøger     Paperback Book   (Bog med blødt omslag og limet ryg)
Edition 1st edition
Released 22/9-2016
ISBN13 9788793434233
Publisher EgoLibris
Genre Skønlitteratur
Pages 207
Weight (estimated) 243 g
Language Danish  
Original language Danish
Cover Artist Lotte Lund / Grafiskgenvej
Photographer Morten Wøldike

See more

Mere med Morten Remar

Hvis du kan lide Morten Remar, så måske...

See more

En del af: Morten Remar - Detonator

See more

En del af: Signerede titler