Erhvervsøkonomi - For Alle

Jan Pedersen

Pris
kr. 369,00
Forventes afsendt
1-2 arbejdsdage

Vores kunder siger:Forlaget skriver

Erhvervsøkonomi ? for alle er en fortsættelse af den legendariske økonomibog ?Virksomhedsøkonomi? og senere ?Erhvervsøkonomi?, som gennem næsten 25 år blev udgivet af Erhvervsskolerne Forlag (i dag Praxis). Disse bøger blev kendt for deres enestående opbygning med forklarende margintekster og denne gennemgående case om paraplyfabrikken U. M. Brella.
Erhvervsøkonomi ? for alle er en stærkt opdateret udgave af disse bøger, som bygger videre på sine forgængeres styrker mht. til at være letlæselige og formår at gøre et, for mange svært stof, lettilgængeligt.
Bogen dækker til fulde fagplanen i Akademifaget Erhvervsøkonomi og kan derfor også sagtens benyttes på en lang række andre økonomikurser, som ligger indenfor dette område.
På grund af sin pædagogiske opbygning er den også glimrende til selvstudie og som supplement til sværere økonomiske kurser, hvor man har behov for at få sat nogle mere grundlæggende begreber på plads. Bogen er tillige et glimrende opslagsværk.
Erhvervsøkonomi ? for alle, er suppleret af en opgavesamling.
Da bogen udgives på forfatterens eget forlag, vil der også være mulighed for at få lavet specialtilpassede udgaver af bogen.

Medie Bøger     Bog
Udgave 1. udgave
Udgivet 01/05-2017
ISBN13 9788793562011
Forlag Solhøj
Antal sider 247
Mål 200 × 250 × 15 mm
Vægt 566 gram
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk