Brunch, Brunch, Brunch

Stephanie Spangsberg

Price
kr. 212.80
ekskl. moms
Expected to ship
2-3 workdays

Our customers say:BRUNCH ER DET PERFEKTE MÅLTID
Brunch kan det hele. Måltidet kan samle de mennesker, du holder af, og maden kan være sund og syndig. Alt er tilladt, og ingen ser skævt til dig, hvis du drikker et glas champagne eller en cocktail så tidligt på dagen. Brunch er to måltider slået sammen. Morgenmad og frokost. Maden kan derfor varieres i mange forskellige sammenhænge, og der serveres både salte og søde retter på én gang. 
Stephanie Bang er madredaktør på Elle, og hun står bag den nye kogebog Brunch, Brunch, Brunch, som hylder måltidet, der på mange måder har det hele og lidt til. I Brunch, Brunch, Brunch er der fokus på brunchretter alle kan lave. Maden er både simpel, ekstravagant, vegetarisk, plantebaseret, tømmermændsvenlig, sund og knap så sund. Der vil altid være noget på brunchbordet, som alle kan lide. 
Bogen er opdelt i forskellige former for brunch, og de forskellige kapitler indeholder opskrifter som passer til brunchtemaerne der f.eks. er: DEN PLANTEBASEREDE BRUNCH; DEN EKSTRAVAGANTE BRUNCH; CHAMPAGNEBRUNCH & HANGOVERBRUNCH
Om forfatterenStephanie Bang er madredaktør på Elle, og hun har sin egen blog A Food Affair, hvor hun deler opskrifter med sine mange følgere. Hun er 27 år og har en bachelor fra Danmarks Medie – og Journalisthøjskole.

Media Bøger     Hardcover Book   (Bog med hård ryg og stift omslag)
Edition 1st edition, 1st printing
Released 16/8-2019
ISBN13 9788793590632
Publisher FADL's Forlag
Genre Kogebøger
Pages 215
Weight (estimated) 551 g
Language Danish  
Original language Danish