Nofret ? Samlede historier III

Sussi Bech

Pris
kr. 683,00
Forventes afsendt
7-10 arbejdsdage

Vores kunder siger:Forlaget skriver

5. bind i Sussi Bechs Samlede Værker, der samler hendes tegneserier i 7 luksusbind.

Dette bind samler album 7-9 i serien om »Nofret«, Sussi Bechs prisbelønnede, danske tegneserieklassiker om en kretensisk prinsesses oplevelser i oldtidens Egypten:

I »Med døden om bord« er den ægyptiske general Horemheb flygtet med sine tropper til Byblos. Hans krigslykke synes forsvundet, og han søger råd i Amons tempel. Han får at vide, at Amons vrede er nedkaldt over ham, fordi han ligger i med Amons Gemalinde. Snart er Nofret meget mod sin vilje på vej tilbage til Ægypten.
I »Gravrøverne« møder Nofret møder den charmerende fisker Senep, der har et ikke indgående kendskab til de skatte, der skjuler sig på gravpladserne i Thebens ørken. Sammen begiver Nofret og Senep sig ud på røvertogt, men det bliver en kort fornøjelse.
I »Nattens hævner« sejler Nofret og Senep op ad Nilen til farao Akhnatons nyopførte hovedstad, Akhet-Aten. Nofret inviteres indenfor i søsteren Kiyas palads. Det går dog snart op for Nofret, at Kiya bliver holdt som fange i et gyldent bur, og at onde kræfter ved hoffet arbejder på at skille sig af med den besværlige andenhustru.

Indeholder desuden 33 siders ekstramateriale, hvor Sussi fortæller om arbejdet med tegneserien og viser masser af hidtil upublicerede tegninger og skitser.

Udgivelsen er en lækker hardback i stort format, 31,5 x 23,5 cm, trådhæftet, med kapitælbånd og bogmærkebånd og trykt på 130g silk artpaper.

Medie Bøger     Indbundet Bog   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave
Udgivet 07/10-2019
ISBN13 9788793608634
Forlag Eudor
Antal sider 192
Mål 315 × 235 × 16 mm
Vægt 1.194 gram
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk