Den lille Frelser

Martin Bartholdy

Pris
kr. 229,00
Forventes afsendt
5-7 arbejdsdage

Vores kunder siger:Sære ting sker på Østerbro den aften.

En fangetransport vælter, og en ung mand kun iklædt undertøj undslipper og bliver kort efter fundet af ekspedienten i Sweetis Candy store ved Trianglen.

Han er vokset op i en celle og har ikke noget navn, ingen baggrund og ingen evner. Han har ikke engang en profil på de sociale medier. Til gengæld har han den besynderlige egenskab, at alle får en uforklarlig lyst til at tage selfies med ham og uanset, hvad han gør, afstedkommer han mirakler.


Den lille Frelser får millioner af følgere på de sociale medier og bliver snart for stor til Danmark og når til USA, hvor han turnerer med et entourage af Hollywoods celebs og realitystjerner og inviteres på kaffe af de fire nulevende ekspræsidenter i The Oval Office. Gader og pladser over hele verden opkaldes efter ham, og verden bliver med ét til et bedre og lysere sted. 


Men som i alle eventyr går det galt en dag …

Den lille Frelser er en absurd komedie om en tid, hvor likes på SoMe er det vigtigste, og hvor mennesker, der intet kan, bliver verdensberømte. Romanen byder på et persongalleri med berømtheder fra Sylvester Stallone og Kim Kardashian til Nietzsche, Salman Rushdie og en elevator styret af HAL9000 fra Kubricks Rumrejsen 2001.


Martin Bartholdy er psudonym for Morten Brask, der har skrevet en række romaner udkommet i 10 lande. Han har modtaget Kunstfondens treårige og vundet de italienske priser Bottari Lattes Grinzani’s literary award og Edoardo Kihlgren first Prize for European Literature. Shortlisted til franske Prix du roman Fnac og Prix du roman Chapitre européen.

Medie Bøger     Hardcover bog   (Bog med hård ryg og stift omslag)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 15/11-2019
ISBN13 9788793835221
Forlag Brændpunkt
Genre Skønlitteratur
Antal sider 268
Mål 210 × 148 × 25 mm
Estimeret vægt 631 gram
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk
Cover Artist Søren Klok
Cover Illustrator Jens Monrad
Illustrator Jens Monrad